Catering Amersfoort

Ontdek & boek unieke cateringconcepten in Amersfoort!

  • Catering in Amersfoort

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Catering Amersfoort.. Voor een catering in Amersfoort bent u bij De Hapjesfiets aan het juiste adres, of het nu gaat om een tapas catering of een pannenkoeken catering! De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, wij verzorgen cateringen van Hoogland tot Leusden en zelfs buiten Amersfoort.

Bent u van plan om een feestje te organiseren en wilt u liever niet twee dagen van tevoren al in de keuken staan om de hapjes te verzorgen? Begrijpelijk! Het kan een hele taak zijn om een feestje te organiseren: De geschikte locatie uitzoeken, uitnodigingen versturen, en de juiste datum plannen… Om nog maar te zwijgen over het eten en drinken!

Unieke catering Amersfoort

Bij De Hapjesfiets helpen wij u graag, ons ervaren team kijkt graag met u mee, uw wensen staan centraal. Waar denkt u aan bij een geslaagde catering? Een ruime variatie aan verschillende gerechten, de juiste hoeveelheid en voor ieder wat wils. Dit zijn zaken waar wij rekening mee houden, daarnaast spelen details een grote rol, wilt u speciale bordjes, bestek of glazen? Geen probleem.

Zijn er vegetariërs, mensen met een ander dieet of mensen met een allergie? Nogmaals, geen probleem! Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen en we zijn pas tevreden als u dat bent, klinkt cliché hè? Het is toch echt zo! ;)

Wij garanderen een geslaagde party catering in Amersfoort, of het nu gaat om een high tea in Amersfoort of een Tapas catering in Hoogland; De Hapjesfiets is hét cateringbedrijf van Amersfoort!

Catering Amersfoort gelegenheden!

Heeft u een catering Amersfoort nodig voor uw bruiloft, verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw catering snel en eenvoudig Bij De Hapjesfiets. Wij bezorgen alle cateringen op elke gelegenheid en locatie!

Sushi hapjes, of eenvoudiger hapjes: wij bieden een groot assortiment aan van cateringmogelijkheden.  Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor cateringen in Amersfoort

Tapas Catering Amersfoort

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke Tapas catering in Amersfoort? Ons Tapas arrangement is ideaal om een tapas avond in Amersfoort aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van tapas is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De prijs voor een tapas catering vallen vaak enorm mee. Vraag gerust een offerte aan voor een tapas arrangement!

Online catering bestellen in Amersfoort bij De Hapjesfiets

Op onze cateringmogelijkheden pagina kunt u snel een catering bestellen in Amersfoort. Bekijk eens rustig het ruime assortiment wat wij aan cateringmogelijkheden te bieden hebben. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Wij helpen u graag en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Cateringmogelijkheden in Amersfoort:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.