Catering Baarn

Ontdek & boek unieke cateringconcepten in Baarn!

  • Catering in Baarn

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u voor een bedrijfsfeest of een verjaardag Hapjes in Baarn laten bezorgen? Zoek niet verder! De Hapjesfiets verzorgt (en bezorgt) de lekkerste hapjes van Baarn!

Een feestje is natuurlijk incompleet zonder lekker eten en drinken. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van de meest bijzondere hapjes. Hapjes zoals u ze nog nooit gezien of geproefd heeft. Voor iedere gelegenheid weten wij iets bijzonders voor elkaar te krijgen. Zie onze referentie pagina voor een aantal voorbeelden van wel hele bijzondere hapjes!

Als u op onze cateringmogelijkheden pagina heeft gekeken, ziet u dat wij een grote variatie aan heerlijke traktaties bieden. Van hartig tot zoet en van pittig tot mild, wij denken graag met u mee.

Aanrader: wij kunnen de bijzondere Tapas catering aanraden als u tapas wilt bestellen in Baarn.

Unieke Catering in Baarn

Van BBQ Catering tot Pannenkoeken catering. Bij De Hapjesfiets zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wilt u bijvoorbeeld gewoon een aantal tapas bestellen voor een bedrijfsborrel? Of pakt u groots uit op uw 50e verjaardag met een speciale Party Catering? Wij denken graag met u mee! Wij verzorgen niet alleen het eten en drinken, de aankleding van uw unieke catering in Baarn vinden wij, net als u, ook erg belangrijk.

Wij garanderen een geslaagde catering in Baarn, of het nu gaat om een Mexicaans catering met high tea of een tapas catering, De Hapjesfiets is hét cateringbedrijf van Baarn!

Cateringmogelijkheden in Baarn:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.