Hapjes Amersfoort

Wilt u voor een bedrijfsfeest of een verjaardag Hapjes Amersfoort laten bezorgen? Zoek niet verder! De Hapjesfiets verzorgt (en bezorgt) de lekkerste hapjes van Amersfoort!

Een feestje is natuurlijk incompleet zonder lekker eten en drinken. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van de meest bijzondere hapjes. Hapjes zoals u ze nog nooit gezien of geproefd heeft. Voor iedere gelegenheid weten wij iets bijzonders voor elkaar te krijgen.

Als u op onze cateringmogelijkheden pagina heeft gekeken, ziet u dat wij een grote variatie aan heerlijke traktaties bieden. Van hartig tot zoet en van pittig tot mild, wij denken graag met u mee.

Aanrader: wij kunnen de bijzondere Tapas catering aanraden als u tapas wilt bestellen in Amersfoort

Catering hapjes Amersfoort!

Heeft u hapjes nodig voor uw bruiloft, verjaardag of een jubileum? Bestel dan uw hapjes snel en eenvoudig Bij De Hapjesfiets. Wij bezorgen alle cateringen op elke locatie en gelegenheid!

Sushi hapjes, of eenvoudiger hapjes: wij bieden een groot assortiment aan van cateringmogelijkheden.  Niet voor niets weten steeds meer mensen ons te vinden voor hapjes en sushi catering in Amersfoort! Heb je nou niks met vis? Dan is is de BBQ catering van De Hapjesfiets echt iets voor jou! Grote stukken vlees of volledige vegetarische? Alles kan! Vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn! :)

Catering hapjes Amersfoort – High Tea

Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea catering in Amersfoort? Ons High Tea arrangementen is ideaal om een High Tea in Amersfoort aan huis of op locatie te organiseren. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen. De prijs voor een high tea catering vallen vaak enorm mee. Vraag gerust een offerte aan voor een High Tea arrangement.

Online catering bestellen in Amersfoort bij De Hapjesfiets

Op onze cateringmogelijkheden pagina kunt u snel een catering bestellen in Amersfoort. Bekijk eens rustig het ruime assortiment wat wij aan cateringmogelijkheden te bieden hebben. Indien u vragen heeft, schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen. Wij helpen u graag en nemen zo snel mogelijk contact met u op.