Bruiloft Catering

Ontdek & boek unieke cateringconcepten voor uw bruiloft!

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen!

Voor een Bruiloft Catering bent u bij De Hapjesfiets aan het juiste adres, of het nu gaat om een tapas catering of een champagne bruiloft catering! De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, wij verzorgen bruiloft cateringen van hoogland tot Leusden en zelfs ver buiten Amersfoort.

Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten. In overleg met u organiseren wij een onvergetelijke bruiloft catering zodat u onbezorgd van deze dag kan genieten. De Hapjesfiets heeft vele mogelijkheden wat dacht u van De IJsfiets..Een prachtige handgemaakte IJsfiets (ook wel bekend als de Ice-bike) waaruit we heerlijk vers, ambachtelijk ijs scheppen. Ons ijs wordt gemaakt door een ijshoeve gevestigd in midden Nederland.

Unieke Bruiloft catering

Bij De Hapjesfiets helpen wij u graag, ons ervaren team kijkt graag met u mee, uw wensen staan centraal op deze bijzondere dag.. Waar denkt u aan bij een geslaagde bruiloft catering? Een ruime variatie aan verschillende gerechten, de juiste hoeveelheid en voor ieder wat wils. Dit zijn zaken waar wij rekening mee houden, daarnaast spelen details een grote rol, wilt u speciale bordjes, bestek of glazen? Geen probleem..

Zijn er vegetariërs, mensen met een ander dieet of mensen met een allergie? Nogmaals, geen probleem! Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen en we zijn pas tevreden als u dat bent, klinkt cliché hè? Het is toch echt zo! ;)

Wij garanderen een geslaagde bruiloft catering, of het nu gaat om een high tea  of een sushi catering; De Hapjesfiets is hét cateringbedrijf voor bruiloft cateringen!

Cateringmogelijkheden voor uw bruiloft:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.