Buurt BBQ catering

Ontdek & boek unieke cateringconcepten voor uw buurt BBQ!

Wilt u voor een buurtbbq, De Hapjesfiets in huren dan kan! De Hapjesfiets is namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van unieke cateringen. Daarnaast beschikken wij over de enige echte BBQFiets.. Een stoere handgemaakte bakfiets van hout met daar op een Oklahoma Smoker Barbecue. De Oklahoma Smoker zorgt ervoor dat het vlees de unieke smaak behoudt; niet alleen lekker, ook gewoon super vet; wanneer heeft u het laatst gebarbecued uit een fiets?! Vanuit de BBQ-fiets grillen wij de lekkerste gerechten. Daarnaast koken we op echte kolen dit zorgt voor een echte BBQ-smaak.

Daarnaast is een buurtbbq niet compleet zonder iets te drinken.. wat dacht u misschien van onze koffiebus waar een echte barista de heerlijkste koffiedranken voor u maakt. Voor iedere gelegenheid weten wij iets bijzonders voor elkaar te krijgen. Zie onze referentie pagina voor een aantal voorbeelden van mooie cateringen die wij hebben mogen uitvoeren.

Aanrader: wij kunnen de bijzondere Tapas catering aanraden als u opzoek bent naar een leuk alternatieve voor uw buurtbbq of buurtfeest.

Unieke BuurtBarbecue catering

Voor een unieke BuurtBBQ catering zorgen wij, zorgt u voor de gasten en de muziek? Dan kan het feest beginnen! U kunt de Barbecue-Fiets huren, maar u kunt er ook een “Barbecue Baas” bij huren, de Barbecue Bazen van De Hapjesfiets ontzorgen u op locatie en bakken vlees zoals u dat wilt. Wij zorgen ervoor dat u maar een ding te doen staat; op uw catering genieten van lekker eten en drinken!

Om uw BuurtBBQ catering helemaal compleet te maken kunt u ook de handgemaakte IJsfiets inhuren, voor de lekkerste ijsjes na de hoofdmaaltijd, voor toetjes is er altijd plek, toch?
Wilt u ook zo’n bijzondere BuurtBarbecue catering? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Cateringmogelijkheden bij een buurt BBQ:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.