Party Catering

Ontdek & boek unieke cateringconcepten voor uw Party catering!

Voor een Party Catering bent u bij De Hapjesfiets aan het juiste adres, of het nu gaat om een BBQ catering of een pannenkoeken catering! De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, wij verzorgen Party Cateringen door heel Nederland.

Bent u van plan om een feestje te organiseren en wilt u liever niet twee dagen van tevoren al in de keuken staan om de hapjes te verzorgen? Begrijpelijk! Het kan een hele taak zijn om een feestje te organiseren: De geschikte locatie uitzoeken, uitnodigingen versturen, en de juiste datum plannen… Om nog maar te zwijgen over het eten en drinken! 

Unieke Party Catering

Bij De Hapjesfiets helpen wij u graag, ons deskundige team kijkt graag met u mee, uw wensen staan centraal. Waar denkt u aan bij een geslaagde Party catering? Een ruime variatie aan verschillende gerechten, de juiste hoeveelheid en voor ieder wat wils. Dit zijn zaken waar wij rekening mee houden, daarnaast spelen details een grote rol, wilt u speciale bordjes, bestek of glazen? of misschien wel een Dj? Geen probleem.

zijn er mensen met een bepaald dieet of mensen met een allergie? Nogmaals, geen probleem! Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen en we zijn pas tevreden als u dat bent, klinkt cliché hè? Het is toch echt zo! ;)

Wij garanderen een geslaagde party , of het nu gaat om een high tea party catering of een Tapas catering; De Hapjesfiets is hét Party cateringbedrijf van Amersfoort!

Cateringmogelijkheden voor uw Party Catering:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.