Receptie Catering – De Hapjesfiets

Voor een receptiecatering bent u bij De Hapjesfiets aan het juiste adres, of het nu gaat om een tapas catering of een sushi catering ! De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, wij verzorgen door heel Nederland receptie cateringen.

Er zijn veel verschillende aan gelegenheden om een receptie te geven. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: er is iets moois te vieren! Misschien bent u net getrouwd of juist al heel lang. Heeft u een opening van uw nieuwe bedrijf of bestaat het al meer dan 10 jaar? Werkt u al 30 jaar voor het bedrijf of gaat u juist met pensioen?

U wilt natuurlijk al uw vrienden en kennissen de kans geven u te feliciteren. Een receptie is daarvoor de ideale gelegenheid. U wilt uw gasten natuurlijk goed verzorgen. Met overheerlijke hapjes of een champagne buffet.

Bent u van plan om een receptie te organiseren en wilt u liever niet twee dagen van tevoren al in de keuken staan te stressen om hapjes te bedenken en te verzorgen? Dat snappen wij maar al te goed.  De geschikte locatie uitzoeken, uitnodigingen versturen, en de juiste datum plannen… Om nog maar te zwijgen over het eten en drinken! Wij helpen u graag met het verzorgen van een fantastische receptie!

Unieke Receptie Catering

Bij De Hapjesfiets helpen wij u graag, ons ervaren team kijkt graag met u mee, uw wensen staan centraal. Waar denkt u aan bij een geslaagde receptie catering? Een ruime variatie aan verschillende hapjes, de juiste hoeveelheid en voor ieder wat wils. Dit zijn zaken waar wij rekening mee houden, daarnaast spelen details een grote rol, wilt u speciale bordjes, bestek of glazen? Geen probleem.

Zijn er vegetariërs, mensen met een ander dieet of mensen met een allergie? Nogmaals, geen probleem! Wij denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen en we zijn pas tevreden als u dat bent, klinkt cliché hè? Het is toch echt zo! ;)

Wij garanderen een geslaagde receptie catering, of het nu gaat om een high tea of een IJscatering met onze ijscokar wij zijn het catering bedrijf voor recepties!

Cateringmogelijkheden voor uw receptie:

Heeft u hulp nodig bij onze mogelijkheden? Neemt u dan persoonlijk contact op via het offerteformulier.